szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Gondolkoztok a nyári diákmunkán? Szerencsére még hátra van a nyári szünet fele, így ha most elkezditek, bőven lesz időtök egy kis zsebpénzt szerezni. Ezzel az appal pedig bárhonnan megnézhetitek a hirdetéseket, a munkaidőt vagy a fizetést.

Mielőtt belekezdenétek a munkába, érdemes utánanézni, milyen lehetőségeitek vannak. A CSAKDIÁK térképes munkakereső applikációjában mindezt könnyen megtudhatjátok, ugyanis az appban jelenleg 15 iskolaszövetkezet közel 900 aktív munkalehetősége közül válogathattok.

Az appban persze nem csak iskolaszövetkezetek, hanem cégek hirdetéseit is megtaláljátok, ha letöltitek. Térképen vagy listanézetben böngészhettek a munkák között, és az érdeklődési körötöknek megfelelő pozíciót is kereshettek. Ha már letöltöttétek, csak regisztrálnotok kell, ahol megadhatjátok, mikor értek rá dolgozni, milyen nyelvtudásotok van, milyen állást kerestek és milyen esetleges tapasztalataitok vannak.

Nyári munka: ezek a diákok munkavállalásának legfontosabb szabályai

A nyári munkát vállaló diákoknak rendelkezniük kell adóazonosító jellel, és el kell érniük a törvényben előírt életkort - írja az Adózóna.

Az oldalon több - kereskedelem, vendéglátás, informatika vagy műszaki - kategóriában találhattok állásokat, de akár gyakornoki pozíciókat vagy frissdiplomás állásokat, esetleg kifejezetten vagy nyári munkákat is kereshettek.
 
Ha megtaláltátok a megfelelő pozíciót a térképes keresővel azonnal be is állíthatjátok úti célként, hiszen az appban van beépített útvonaltervező is. Ha szeretnétek kipróbálni, itt letölthetitek Androidos eszközre, itt pedig iOS rendszerre.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.

Suli mellett dolgoznál? A Jobline megoldja!

Egészítsd ki zsebpénzed, válogass a legjobb diákmunkák közül a jobline.hu oldalon! Jelentkezz még ma!