szerző:
Eduline

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvtanuló alkalmazást mutattunk nektek - ma három olyan appot ajánlunk, amely elsősorban azoknak jön majd jól, akiknek a kommunikációs készségek fejlesztéséhez és a szókincsük bővítéséhez lenne szükségük segítségre.

Hello Talk

Az úgynevezett language exchange appok közé tartozik a Hello Talk, amely segítségével anyanyelvi beszélőkkel cseveghettek, írásban és szóban is kommunikálhattok, így fejlesztve szövegértési és kommunikációs készségeteket. A Hello Talkot több mint száz nyelv beszélői használják, az appon keresztül folytatott beszélgetéseket a rendszer lementi, így a leghasznosabb kifejezéseket elraktározhatjátok magatoknak. Az alkalmazás ingyenes, de bizonyos extra funkciókért fizetni kell.

Anki

A tanulókártyás módszer egyik legjobb digitális - és ingyenes - változata, amelyet számítógépre vagy mobiltelefonra is letölthettek, így offline is tudjátok használni. Az Anki működése pofonegyszerű: letölthettek vagy saját magatoknak készíthettek tanulókártya-csomagokat, beállíthatjátok, hogy naponta hány szót akartok megtanulni, majd a program összeállítja az aznapi tanulnivalótokat. Személyre szabható, tökéletesen kiváltja a szótárfüzetet, a kártyákhoz ráadásul hozzárendelhettek képeket és hangfájlokat is.

StudyBlue

Szintén egy tanulókártyás alkalmazás, amelyet nem csak nyelvtanuláshoz használhattok. A StudyBlue is ingyenes. A tanulókártyák mellett jegyzeteket is feltölthettek, és mappákba rendezhetitek a különböző tantárgyakat, így a legtöbbet akkor hozhatjátok ki belőle, ha nem csak nyelvtanulásra használjátok.

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen, bárhol és bármikor: a 7 legjobb app

Szívesen tanulnátok nyelveket, de pénz- vagy időhiány miatt nem tudtok magántanárhoz vagy nyelviskolába járni? Próbáljátok ki a következő nyelvoktató alkalmazásokat - mindegyik ingyenes, így kockázat nélkül kipróbálhatjátok bármelyiket. A The Balance hét olyan nyelvoktató appot szedett össze, amellyel hatékonyan felfrissíthetitek a nyelvtudásotokat vagy belevághattok egy teljesen ismeretlen nyelv elsajátításába. 1.