szerző:
Eduline

Nincs időtök vagy pénzetek nyelvtanfolyamra, de kicsit javítanátok a tudásotokon? Mutatunk pár ingyenes nyelvtanulási lehetőséget!

A nyelvtudás hatalmas előnyt jelent, sőt kötelező is, akár itthon, akár külföldön akartok állást vállalni. Idő- vagy pénzhiány miatt azonban nem mindenki tud tanfolyamra járni, de ez nem jelenthet kifogást. Számos online lehetőség áll a rendelkezésetekre, ha nyelvtudásotokat szeretnétek fejleszteni. Az alapokat ezek segítségével is elsajátíthatjátok, vagy akár szinten tarthatjátok a tudásotok. És ami a legfontosabb: mindezt teljesen ingyen.
©

A Tanoda oldalon nem kell mást tennetek, csak az e-mail címeteket megadni, és ezzel már jelentkeztetek is az ingyenes, 20 leckés tanfolyamra. Az oldalon találtok szintfelmérőt, fejtörőket, játékokat, tanulási tippeket, és még humoros formában is gyakorolhatjátok a nyelvet. Sokat segíthet a szókincsfejlesztő feladat is, de arra is van lehetőségetek, hogy dalszövegeken keresztül gyakoroljatok.

Az ingyen-angol.hu oldalon a nyelvtant is rendszerezve találjátok meg, így könnyebben rögzülnek a rendhagyó esetek és más nyelvtani kérdések is. A honlap bal oldali menüoszlopából választhatjátok ki, mivel szeretnétek foglalkozni, a lap tetején pedig további lehetőségek közül választhattok. Tanulókártyák, hangos-képes szótár és még sok más tanulást segítő módszer áll rendelkezésetekre.

Az angol-tanulas.hu kicsit más tematikával dolgozik, mint az eddigiek, de szintén segítséget kaptok a szövegértéshez és nyelvtani kérdésekhez is.

Az Italki.com nem feltétlenül a kezdő angolosoknak ideális, de ha már megvan egy alapszint, akkor remekül beválhat. Az oldalon anyanyelvi beszélgetőtársakat találhattok, de fogadhattok tanárt is – mindezt már pénzért.

Még több nyelvtanulás

Így tanulhattok angolul és németül teljesen ingyen - felkutattuk a legjobb lehetőségeket

Öt online nyelvtanfolyam

Minden, amit a nyelvtanulásról tudni kell

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!