Szakértők szerint bár jó ötlet, az előkészítetlenségen elbukhat az NGM legújabb projektje, a nemrég bejelentett ingyenes nyelvtanítás - írja a hvg.hu.  Tovább »

A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

Rengeteg kérdést kaptunk az elmúlt napokban a szeptember végén induló, ingyenes nyelvi-informatikai képzésekről.  Tovább »

A szakképzési és felnőttképzési centrumok is a kormány bejelentésekor hallottak először arról, hogy ingyenes tanfolyamokat kell szervezniük a kis-...  Tovább »

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat.  Tovább »

Még jövő hét végéig van lehetőség jelentkezni a diplomamentő programba.  Tovább »

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat.  Tovább »

A Diplomamentő programban résztvevők 90 százaléka tett sikeres nyelvvizsgát. Az ingyenes kurzusokra november 15-ig még lehet jelentkezni.  Tovább »

A lováriban sok a magyar jövevényszó, az eszperantó pedig nyelvtanilag egyszerű - ezeket a nyelveket akár már pár hét alatt elsajátíthatjátok.  Tovább »

Hány órával kell számolnotok, ha középfokú nyelvvizsgát szereznétek?  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek? Ajánlunk egy jó oldalt.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek a Diplomamentő program képzéseire? Kik vehetnek részt az ingyenes nyelvtanfolyamokon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - az összes képzés október 31-ig kerül fel a rendszerbe.  Tovább »

Ti sem szívesen mozdultok ki a nagy melegben? Itt a remek alkalom, hogy elkezdjetek egy új nyelvet - ajánlunk hozzá néhány szuper, ingyenes oldalt.  Tovább »

Felfrissítenétek a nyelvtudásotokat és papírt is szeretnétek róla? Mutatjuk, mennyibe kerülnek a tanfolyamok és a nyelvvizsgák.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X