November 15-ig jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - az összes képzés október 31-ig kerül fel a rendszerbe.  Tovább »

Ti sem szívesen mozdultok ki a nagy melegben? Itt a remek alkalom, hogy elkezdjetek egy új nyelvet - ajánlunk hozzá néhány szuper, ingyenes oldalt.  Tovább »

Felfrissítenétek a nyelvtudásotokat és papírt is szeretnétek róla? Mutatjuk, mennyibe kerülnek a tanfolyamok és a nyelvvizsgák.  Tovább »

Ne keseredjetek el, ha most nem kerültetek be egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Még így július végén és augusztusban is számtalan intenzív nyelvtanfolyam közül válogathattok - utánajártunk, mennyiért kínálják a nyelviskolák a...  Tovább »

Júniusban több intenzív nyári nyelvtanfolyam is indul: 42 ezer forinttól már találhattok 100 órás, egy hónapos kurzusokat.  Tovább »

Hiába ígér a nyelviskolák némelyike néhányhetes szuperintenzív nyelvtanulás után középfokú tudásszintet, ez nem lehet igaz - mondta a Nyelviskolák...  Tovább »

Eddig közel 8300-an léptek be a Diplomamentő programba, de csak körülbelül 400 embernek sikerült nyelvvizsgát tennie – írta a Pénzcentrum.  Tovább »

Meddig és milyen feltételekkel járhattok a tanfolyamokra, amelyekkel megszerezhetitek a diplomához szükséges nyelvvizsgát?  Tovább »

Ma már nem feltétlenül kell különtanárokra vagy nyelvtanfolyamokra költeni a pénzetek, az interneten is van jó pár oldal, ami a segítségetekre lehet.  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több nyelviskola ajánl ingyenes, online szintfelmérő teszteket, amelyekkel pár perc alatt megtudhatjátok, milyen szintű tanfolyamra érdemes...  Tovább »

Melyik a jobb nyelvtanulási forma: a magántanár vagy a nyelvtanfolyam? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek a diplomamentő program új, márciusban induló tanfolyamaira? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

550-600 tantermi órára és ugyanennyi otthoni gyakorlásra van szükségetek a középfokú nyelvtudás eléréséhez. Íme, a részletek.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X