Április 7-ig 20130-an regisztráltak a diplomamentő programra, és mivel naponta több százan lépnek be az ofa.  Tovább »

Április 7-ig már 20 130-an regisztráltak a diplomamentő programra, és mivel naponta több száz regisztrációt kezdeményeznek az érdeklődők, április...  Tovább »

Több nyelviskola ajánl ingyenes, online szintfelmérő teszteket, amelyekkel pár perc alatt megtudhatjátok, milyen szintű tanfolyamra érdemes...  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Akkor is érdemes regisztrálni az áprilisban induló diplomamentő programra, ha a szakmai nyelvvizsga hiányzik a...  Tovább »

A magyar szülők csak az idegen nyelvi képzést tartják a sportnál fontosabb oktatáson kívüli tevékenységnek gyermekeik számára - derül ki a Nézőpont...  Tovább »

A világ legnépszerűbb nyelvoktatási alkalmazása már magyar nyelven elérhető, úgyhogy kipróbáltuk, milyen a Duolingóval angolt tanulni.  Tovább »

Hat napja lehet regisztrálni a diplomamentő programra, várhatóan április végén indulnak majd az angol-, a német- és a franciakurzusok.  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Online angol-, német- és franciakurzusokat már ajánlottunk, most jöjjön a kínai és a japán nyelv.  Tovább »

Csütörtök óta lehet regisztrálni a diplomamentő programra, a tanfolyamok várhatóan április végétől indulnak majd. Hányan jelentkezhetnek?  Tovább »

Milyen nyelvtanfolyamokra jelentkezhetnek a diplomamentő program résztvevői? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor lehet jelentkezni a diplomamentő program nyelvtanfolyamaira? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Egy napja lehet regisztrálni a kormány által indított diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a...  Tovább »

Csütörtöktől lehet regisztrálni a kormány által indított Diplomamentő programra, és várhatóan április végén el is indulnak az angol, a német és a...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X