Számos panasz érkezett a sikertelenül pályázó intézményektől a Nyelvvizsga Egyesülethez a diplomamentő program keretmegállapodásaival kapcsolatban...  Tovább »

Mennyibe kerülnek a nyári nyelvtanfolyamok? Mennyit kell fizetnetek a nyelvvizsgáért a különböző nyelviskolákban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Milyen szintfelmérőt kell írniuk a Diplomamentő programra jelentkezőknek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor indulnak el a Diplomamentő program nyelvi képzései? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szívesen tanulnátok kínai vagy japán nyelvet, de egyelőre nem akartok nyelviskolába járni?  Tovább »

Úgy tűnik, újra divatba jött az orosz nyelv, legalábbis egyre többen szeretnének megtanulni oroszul - nekik ajánlunk ma ingyenes, online nyelvi...  Tovább »

Júliusban és augusztusban számtalan intenzív nyelvtanfolyam közül válogathattok - utánajártunk, mennyiért kínálják a nyelviskolák a nyári kurzusokat.  Tovább »

Államilag támogatott nyelvtanfolyamra jelentkezett a tavaly őszi nyelvvizsgabotrány több gyanúsítottja, a Blikk információi szerint a nyomozás...  Tovább »

Július 14-től lehet jelentkezni a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - összegyűjtöttük a legfontosabb infókat.  Tovább »

Mi alapján döntenek majd arról, kik tanulhatnak a Diplomamentő program ingyenes nyelvi kurzusain? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megjelent a kormány diplomamentő programjának pályázata, e szerint július 14-től év végéig lehet jelentkezni a nyelvvizsgára felkészítő ingyenes...  Tovább »

Már elérhető a Diplomamentő program pályázati felhívása az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.  Tovább »

Középfokú nyelvvizsgára tanultok, vagy csak gyakorolni szeretnétek? Itt van három ingyenes angolteszt - haladóknak ajánljuk.  Tovább »

Júniustól folyamatosan indulnak intenzív nyári kurzusok a nyelviskolákban. De mennyiért? Itt vannak a 2014-es árak.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek az ingyenes nyelvtanfolyamokra és informatikai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X