Már kínaiul is lehet tanulni a Duolingón, a népszerű nyelvtanuló alkalmazás közzétette kínai nyelvleckéit.  Tovább »

Újabb alkalmazást ajánlunk, amivel bővíthetitek a szókincseteket, és nem csak angolból vagy németből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A magyar felnőtt lakosság kétharmada nem beszél egyetlen idegen nyelvet sem.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A diákok számára a nyár az egyetlen időszak egy jó kis intenzív nyelvtanfolyamhoz.  Tovább »

Elindult a kkv-ügyvezetők képzése, az érdeklődés kiemelkedő: a meghirdetett 10 ezer helyre több mint 12 ezren jelentkeztek - mondta a...  Tovább »

Diplomások is jelentkezhetnek az október elején induló ingyenes nyelvi-informatikai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szakértők szerint bár jó ötlet, az előkészítetlenségen elbukhat az NGM legújabb projektje, a nemrég bejelentett ingyenes nyelvtanítás - írja a hvg.hu.  Tovább »

A közoktatásból már 16 évesen elbúcsúzhattok, persze a legtöbben érettségiig, minden harmadik tanuló pedig egyetemig vagy főiskoláig jut el.  Tovább »

Rengeteg kérdést kaptunk az elmúlt napokban a szeptember végén induló, ingyenes nyelvi-informatikai képzésekről.  Tovább »

A szakképzési és felnőttképzési centrumok is a kormány bejelentésekor hallottak először arról, hogy ingyenes tanfolyamokat kell szervezniük a kis-...  Tovább »

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat.  Tovább »

Még jövő hét végéig van lehetőség jelentkezni a diplomamentő programba.  Tovább »

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat.  Tovább »

A Diplomamentő programban résztvevők 90 százaléka tett sikeres nyelvvizsgát. Az ingyenes kurzusokra november 15-ig még lehet jelentkezni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X