Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat.  Tovább »

Még jövő hét végéig van lehetőség jelentkezni a diplomamentő programba.  Tovább »

Újra divat lett oroszul tanulni, egyre több egyetemista és főiskolás keresi a magántanárokat és nyelvtanfolyamokat.  Tovább »

A Diplomamentő programban résztvevők 90 százaléka tett sikeres nyelvvizsgát. Az ingyenes kurzusokra november 15-ig még lehet jelentkezni.  Tovább »

A lováriban sok a magyar jövevényszó, az eszperantó pedig nyelvtanilag egyszerű - ezeket a nyelveket akár már pár hét alatt elsajátíthatjátok.  Tovább »

Hány órával kell számolnotok, ha középfokú nyelvvizsgát szereznétek?  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek? Ajánlunk egy jó oldalt.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek a Diplomamentő program képzéseire? Kik vehetnek részt az ingyenes nyelvtanfolyamokon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - az összes képzés október 31-ig kerül fel a rendszerbe.  Tovább »

Ti sem szívesen mozdultok ki a nagy melegben? Itt a remek alkalom, hogy elkezdjetek egy új nyelvet - ajánlunk hozzá néhány szuper, ingyenes oldalt.  Tovább »

Felfrissítenétek a nyelvtudásotokat és papírt is szeretnétek róla? Mutatjuk, mennyibe kerülnek a tanfolyamok és a nyelvvizsgák.  Tovább »

Ne keseredjetek el, ha most nem kerültetek be egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Még így július végén és augusztusban is számtalan intenzív nyelvtanfolyam közül válogathattok - utánajártunk, mennyiért kínálják a nyelviskolák a...  Tovább »

Júniusban több intenzív nyári nyelvtanfolyam is indul: 42 ezer forinttól már találhattok 100 órás, egy hónapos kurzusokat.  Tovább »

Hiába ígér a nyelviskolák némelyike néhányhetes szuperintenzív nyelvtanulás után középfokú tudásszintet, ez nem lehet igaz - mondta a Nyelviskolák...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X