szerző:
Eduline

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de a családi büdzsé nem engedi, hogy befizessetek egy nyelvtanfolyamra? Ma három online kurzust ajánlunk, amelyekkel átismételhetitek az alapokat.

1. Deutsch-lernen.com

Kattints a képre!
©

A Deutsch-lernen.com oldal kezdőknek tíz, haladóknak pedig 24 leckében foglalja össze a főbb nyelvtani tudnivalókat. A leckékhez kapcsolódóan különböző nehézségű feladatokat is találhattok. A tanfolyam ingyenes, de regisztrálni kell az oldalon.

2. Deutschakademie.de

Kattints a képre!
©

A legnagyobb online nyelviskolaként hirdeti magát a Deutschakademie.de oldal, amely több mint 20 ezer nyelvtani és szókincsfejlesztő feladatot kínál. A teszteket több nyelvi szinten állították össze, a fórumokon német nyelvtanár válaszol a diákok kérdéseire.

3. Deutsch-perfekt.com

Kattints a képre!
©

Többféle feladatot lehet találni a Deutsch-perfekt.com oldalon, különböző nehézségi szinteken. Meghallgathatjátok a kiválasztott szavak kiejtését, sőt ingyenes hanganyagot is letölthettek az oldalról. Bizonyos funkciók eléréséhez itt is regisztrálni kell. Tanulj angolul teljesen ingyen – tanfolyamajánlónkat itt találod.