szerző:
Eduline

Minden nap órákig ültök a buszon, vonaton, metrón? Szívesen használnátok ezt az időt nyelvtanulásra, de a nyomtatott szótár túl nehéz ahhoz, hogy mindenhova magatokkal cipeljétek? Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes szótárappokat.

A legtöbb szótárappnak ugyanis ingyenes változata is van - igaz, ezek általában kevesebb nyelvet ismernek, mint a fizetős alkalmazások.

Az SE Develop által fejlesztett szótáralkalmazások több nyelven elérhetők, az angol-hinditől kezdve a portugál-franciáig. Az angol-magyar változatot androidra itt találjátok, iPhone-ra pedig itt, de van francia-magyar szótáruk is.

Az androidos Offline Dictionary Pro jóval szélesebb választékkal rendelkezik, magyar-angol, magyar-német, magyar-olasz és magyar-lengyel szótárakat is kínál, viszont kevesebb szót ismer. Ezt itt tölthetitek le. Ha iPhone-otok van, még egy ingyenes szótárat, az Offline English Hungarian Dictionaryt ajánljuk, ezt innen éritek el.

A mi kedvencünk mégis a TinyAppWorks androidos szótára. Nagyon szép felületen egyszerre használhattok angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, svéd, finn, holland, cseh és horvát szótárakat offline, reklámok nélkül. Innen tölthetitek le.

Ingyenes nyelvtanulási lehetőségekről itt olvashattok többet.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!