Nyelvvizsgára készültök, vagy csak a nyaraláson használható szavakat szeretnétek megtanulni? Ma újabb ingyenes, online fordítóprogramot ajánlunk.  Tovább »

Itt a lehetőség, hogy megismerjétek a keleti nyelveket - az alapoktól.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök vagy csak egy jó fordítóprogramot kerestek?  Tovább »

Most újabb két remek oldalt ajánlunk, ahol új vagy már tanult nyelveket gyakorolhattok teljesen ingyen. Nem kell más hozzá, csak egy kis idő és net.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha kihasználnátok a nyári szünet utolsó két hetét, akkor itt egy remek lehetőség, amivel gyakorolhattok vagy tanulhattok németül.  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára.  Tovább »

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára.  Tovább »

Újabb kiváló lehetőség, ha kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy...  Tovább »

Kellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de nem engedhetitek meg magatoknak, hogy elmenjetek egy tanfolyamra?  Tovább »

Mutatjuk a 2 legjobb nyelvtanulós oldalt: ezekkel az ingyenes oldalakkal nyelvvizsgafelkészüléshez is plusz tudást kaphattok és a kiejtést is...  Tovább »

Ma egy újabb online fordítót mutatunk nektek, amelyet nyugodtan használhattok, ha idegen nyelvű szövegeket kell értelmeznetek.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, szükségetek van egy hiteles, gyors és megbízható fordító programra? Akkor ezt az oldalt nektek is ajánljuk.  Tovább »

Kifejezetten kezdő szinten, játékosan tanulhattok új nyelveket ezzel az alkalmazással.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és a szóbeli a mumus, mert nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Újabb appot ajánlunk nyelvtanulóknak, ezúttal azonban nem a középiskolásokra, egyetemistákra és felnőttek fókuszálunk.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X