szerző:
Eduline

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára. Most újabb oldalt ajánlunk, ahol ezt megtehetitek.

Korábban azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző, főleg államilag elismert nyelvvizsgákhoz. Most pár nemzetközileg is elismert nyelvvizsga mintafeladatait szedtük össze. Ezen az oldalon mindent egy helyen találhattok meg:

©

 

ExamEnglish

IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE vagy PET nyelvvizsgára készültök angolból? Ez az oldal nagyon nagy segítséget jelenthet.

Ingyenes nyelvvizsga: itt találjátok a nyomtatványt a vizsgadíj visszaigényléséhez

Nyelvvizsgáztatok? Sikerült? Ezzel a formanyomtatvánnyal igényelhetitek vissza a nyelvvizsgátok árát. Megtéríti a kormány az új nyelvvizsga díját 2018. január elsejétől minden 35 év alatti fiatalnak akkor is, ha már rendelkezik - akár több - nyelvvizsgával. A szabályokról és az összegekről bővebben itt olvashattok. A formanyomtatványt pedig innen tölthetitek le.

Különböző nyelvvizsgák különböző feladatait gyakorolhatjátok feladattípusra lebontva ezen az oldalon, illetve az adott nyelvvizsgák részletes leírásán kívül könyveket is ajánlanak nektek.

Ha más nyelvvizsgár készültök, akkor itt találhattok mintafeladatokat, ha például BME, Origo, ECL vagy Euro nyelvvizsgára szeretnétek gyakorolni érdemes megnézni a tesztmintákat.

Átmennétek a nyelvvizsgán, ha ma lenne? Ingyenes mintafeladatok

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra? Most azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz. Ha az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáinak egyikére jelentkeztetek, itt találjátok a letölthető feladatlapokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat. Ha ECL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok tesztmintákat, amelyeket online ki is tölthettek.