szerző:
Eduline

Ma újabb appot ajánlunk nyelvtanulóknak, ezúttal azonban nem a középiskolásoknak vagy egyetemistáknak. A következő alkalmazással 3-8 év közötti gyerekek tanulhatnak angolul, nem kell hozzá más, csak egy okostelefon vagy tablet.

©

A Lingokids nevű alkalmazás jó választás, ha a gyerekeiteknek kerestek olyan appot, amellyel - életkoruknak megfelelő módszerekkel, játékos formában - ismerkedhetnek meg az idegen nyelvekkel. 

©

A játékokkal több mint 3000 szót tanulhatnak meg, bővíthetik a mindennapi szókincsüket, ezen felül megtanulhatják a gyakran használt igéket és mellékneveket. Remek felkészülés az iskolára, hiszen az appot tanárok és szakemberek állították össze kifejezetten óvodás és kisiskolás gyerekeknek.

Az alkalmazás letölthető iOS-rendszerű telefonra és tabbletre is, illetve Androidra is.

Így tanulhattok nyelveket teljesen ingyen: egy app, amivel nem csak a nyelvtant gyakorolhatjátok

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket? Szóbeli nyelvvizsgára vagy egy külföldi utazásra készültök? Ma újabb appot mutatjuk be nektek. A nyelvtanulás leghatékonyabb - és egyben legszórakoztatóbb - eszköze, ha az adott idegen nyelven beszélgettek másokkal. Ehhez tökéletes eszköz például a Tandem nevű app, amely ingyenes.