szerző:
Eduline

Ha nyelvvizsgára készültök, akkor érdemes próbafeladatokkal gyakorolnotok mielőtt elmentek a vizsgára. Most újabb oldalt ajánlunk, ahol ezt megtehetitek.

 

©

Korábban már nagyon sok forítóprogramot és nyelvtanulást segítő alkalmazást mutattunk nektek, most pár nemzetközileg is elismert nyelvvizsga mintafeladatait szedtük össze. Ezen az oldalon mindent egy helyen találhattok meg:

ExamEnglish

IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE vagy PET nyelvvizsgára készültök angolból? Ez az oldal nagyon nagy segítséget jelenthet.

Különböző nyelvvizsgák különböző feladatait gyakorolhatjátok feladattípusra lebontva ezen az oldalon, illetve az adott nyelvvizsgák részletes leírásán kívül könyveket is ajánlanak nektek.

Ha más nyelvvizsgár készültök, akkor itt találhattok mintafeladatokat, ha például BME, Origo, ECL vagy Euro nyelvvizsgára szeretnétek gyakorolni érdemes megnézni a tesztmintákat.

 

Így mehettek KRESZ-vizsgára teljesen ingyen: öt plusz egy fontos kérdés

Vezetni tanulnátok? Jó hírünk van, már ingyenesen is megszerezhetitek a KRESZ-tudásotokat. De mit is jelent ez pontosan? Még nem múltatok el 20 évesek és éppen a jogsi megszerzésén töritek a fejeteket? Íme a legfontosabb információk az ingyenes KRESZ-vizsgáról. 1.) A KRESZ-tanfolyam és - vizsga díját abban az esetben igényelhetitek vissza 2018.