szerző:
Eduline

Mutatjuk a 2 legjobb nyelvtanulós oldalt: ezekkel az ingyenes oldalakkal nyelvvizsgafelkészüléshez is plusz tudást kaphattok és a kiejtést is gyakorolhatjátok.

©

ExamEnglish

IELTS, TOEFL, CPE, CAE, FCE vagy PET nyelvvizsgára készültök angolból? Ez az oldal nagyon nagy segítséget jelenthet. A vizsgák menetének és adatainak leírása mellett akár gyakorló feladatokat is kaphattok a felkészüléshez.

Gyakorolhatjátok a nyelvtant és szókincseteket is fejleszthetitek, valamint alkalmazásokat is találhattok a felkészüléshez.

 Forvo

A Forvóval a kiejtést gyakorolhatjátok. Az oldal gyakorlatilag 280 nyelv szavainak hatalmas adatbázisa, mindegyiket anyanyelvi beszélők mondták fel. Több nyelvből is több mint 50 ezer szó és kifejezés vár titeket különböző témakörökre bontva. Angol, német, olasz és orosz nyelven is kereshettek tananyagokat.

Gyors és megbízható fordítóprogram, amely ráadásul ingyenes

Ma egy újabb online fordítót mutatunk nektek, amelyet nyugodtan használhattok, ha idegen nyelvű szövegeket kell értelmeznetek. Tradukka Translate A program meglepően sokat tud: még a célnyelvet sem kell beállítani, a Tradukka Translate ugyanis azonnal felismeri, melyik országban használjuk, így automatikusan felkínálja a megfelelő nyelvet, esetünkben a magyart.