Ingyenes és jól működik: három szuper fordító alkalmazás

Hamarosan kezdődik az iskola, itt az ideje, hogy felturbózzátok a nyelvtudásotokat. Persze nem az iskolásoknak lehet segítség egy megbízható offline szótár, hanem azoknak is, akik nyelvvizsgára készülnek. Három olyan fordító appot gyűjtöttünk össze nektek, amikkel biztosan könnyebb lesz a nyelvtanulás.

Forrás: Pixabay

Speak&Translate

hirdetés
hirdetés

Az alkalmazás neve Speak&Translate, amely sajnos csak iOS-en érhető el ez az alkalmazás, pedig mindenkinek nagyon hasznos lehet.

Forrás: iTunes

Bár sima fordítóprogramként is üzemel, a legjobb funkciója mégis a beszédfelismerés. A nagy nyelveknél - és amely nyelveknél lényeges különbségek vannak - ráadásul különféle nyelvjárásokat is megkülönböztet.

Az appot innen tölhetitek le, próbáljátok ki!

Magyar-angol szótár

Az SE Develop által fejlesztett szótáralkalmazások több nyelven elérhetők, az angol-hinditől kezdve a portugál-franciáig. Az angol-magyar változatot androidra itt találjátok, iPhone-ra pedig itt, de van francia-magyar szótáruk is.

Forrás: play.google.com

Ofline szótár

A mi kedvencünk mégis a TinyAppWorks androidos szótára. Nagyon szép felületen egyszerre használhattok angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, svéd, finn, holland, cseh és horvát szótárakat offline, reklámok nélkül. Innen tölthetitek le.

Tudtok annyit történelemből, mint egy középiskolás? Kétperces teszt

Jók vagytok töriből? Ideje a szeptemberi iskolakezdés előtt egy kicsit ismételni az évszámokat, neveket és csatákat. Készen álltok? Teszteljetek a tudásotokat ezzel a kvízzel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X