Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Gyatra angolsággal reagált Orbán Ráhel az olimpiai pályázat visszavonására

14

Pedig elvileg angol nyelven tanít a miniszterelnök lánya.

Oktatási szakportál lévén most hagyjuk azt, hogy mit jelent a 2024-es olimpiai pályázattól való visszalépés, ez kinek a hibája vagy érdeme, vagy miért nem lesz népszavazás a kérdésről, de ez adja posztunk aktualitását: Orbán Ráhel a Facebook-on osztotta meg nézeteit a pályázat visszavonásáról, angol nyelven.

Forrás: Orbán Ráhel/Facebook
hirdetés
hirdetés

Nem kell túl nagy zseninek lenni, hogy a "make big think" kijelentésről tudjuk, hogy ez baromira nincs rendben, bár nyelvtanárok szerint pozitív tulajdonság, ha valaki mer nagyban gondolkodni, ugyanis ezzel fejlődhet igazán a szókincse, ha kihívások elé állítja magát.

Orbán Ráhel egyébként egy svájci magánegyetemen tanult angol nyelven, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdett tanítani angol nyelven turizmus és vendéglátás szakos hallgatókat. Egyetlen előadására korábban mi is bejutottunk, de az órát végül nem a miniszterelnök lánya tartotta, hanem meghívott vendége, így igazán mély angoltudásáról nem szerezhettünk tapasztalatot.

Akad még pár furcsaság, ha olvasóként kiszúrtok valamit, kommenteljetek a cikk alatt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés