Új nyelveket próbálnátok ki? Ez az alkalmazás segíthet elindulni

Kifejezetten kezdő szinten, játékosan tanulhattok új nyelveket ezzel az alkalmazással. Algolul, portugálul, olaszul, spanyolul és hollandul is elkezdhettek szavakat tanulni.

Forrás: pixabay

Drops: 5 Perc nyelv

hirdetés
hirdetés
Forrás: Google Play

 

Új nyelveket és alapszavakat tanulhattok ezzel a vizuális nyelvtanuló alkalmazással. Tanulhatok például angolul, németül, spanyolul, olaszul és akár portogálul is. Az 5perc Angol szakmai támogatásával ez az alkalmazás új nyelvet tanulni vágyók számára az első lépéseket biztosít. Az alkalmazás készítői azt írják, hogy a "nyelvtant tudatosan nem kevertünk bele, hiszen praktikum szempontjából a szókincs a legfontosabb: építőkockái egy új nyelvnek."

Az alkalmazás célja elsősorban az, hogy megszokássá válhasson a nyelvtanulás. Bővebb információkat itt olvashattok és itt tölthetiek le az alkalmazást.

 

Ingyenes app nyelvtanulóknak: hallottatok már a language exchange-ről?

Nyelvvizsgára készültök, és a szóbeli a mumus, mert nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok. A Hello Talk a language exchange appok közé tartozik, amelyek segítségével anyanyelvi beszélőkkel kommunikálhattok írásban és szóban, így fejlesztve szövegértési és kommunikációs készségeteket.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásFelsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X