szerző:
Eduline

Zseniális feladatlistát állított össze tanítványainak a tardosi Fekete Lajos Általános Iskolában tanító Hédi Katalin. Hasonló lista kellene minden diáknak.

A pedagógus listáját a kemma.hu tette közzé.

Hédi Katalin kiemelte, hogy nem saját ötlet ez a fajta nyári házi feladat, az interneten található, hasonló listákból állította össze a 10+1-es listát, amely a tardosi szülők tetszését is elnyerte. Mint mondták, így legalább nem fognak unatkozni a gyerekek, hiszen számos érdekes, kalandos feladat vár rájuk a szünidőben.

"Tanévzárás után meghívtam a gyerekeket egy kerti partira, ahol megkapták a feladatokat. Nagyon meglepődtek, és megijedtek, hogy nem fogják tudni megcsinálni. De már akkor együtt párat megcsináltunk, például kifeküdtünk a kertbe, társasoztunk, mindenki úgy mehetett haza, hogy mondott egy viccet és ittunk mentás citromfűves limonádét, ettünk mindenféle palacsintát" – mondta a hírportálnak a tanárnő.

©

Feltalálta a tökéletes módszert a tanár, nincs több elmaradt házi feladat

Egy angoltanár megunta, hogy mindenféle fárasztó kifogással jönnek a diákok, amikor a házi el(nem)készítéséről van szó, ezért egészen máshonnan kezdet megközelíteni a dolgot, és úgy tűnik, nagyon bevált. Temesváriné Várszegi Mónika a wmn.hu-n számol be arról, hogyan nézett ki egy órája 10 évvel ezelőtt, és onnan hogy jutott el oda, hogy már nem idegeskedik a házin.