szerző:
Eduline

A felvételi jelentkezési határideje után megszerzett, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumokat legkésőbb 2017. július 12-ig tudjátok pótolni a rendszerben.

Szükség esetén az E-ügyintézési funkciók segítségével változtathatjátok meg a jelentkezéskor megadott adatokat. Ez a jelentkezői felület a Hivatalos iratok menüpontban nézhető meg, illetve szükség esetén nyomtatható ki. Szintén ezen a felületen ellenőrizhető az eddig feltöltött adatok feldolgozottsága is, valamint ezek eredménye, elbírálása.

©

A február 15. után megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2017. július 12-ig pótolhatók. Ezeket szkennelés után az E-felvételi rendszerébe fel kell tölteni. Nem kell azonban feltölteni a 2006. január 1. után megszerzett érettségi eredményeket igazoló dokumentumok (bizonyítvány vagy tanúsítvány) másolatát, mivel ezeket az adatokat a Köznevelés Információs Rendszeréből elektronikusan szerzik majd be.

Fontos, hogy a sorrend mósosítására csupán egyetlen alkalommal van lehetőség, melynek határideje szintén július 12. Ennek megvalósításást szintén az E-felvételi rendszerében a Sorrendmósosítás menüpont alatt tehetitek meg.

A 2017-es felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.