Jogi képzési területen tanulnátok tovább? Mutatjuk, milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat.  Tovább »

Megvan, hány éves a 2017-es felvételi legidősebb és legfiatalabb jelentkezője. Meglepő adatok következnek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Napokon belül kihirdetik a felsőoktatási ponthatárokat, az egyetemi városokban pedig újra felpörög a lakások és albérletek piaca - írja pénteki...  Tovább »

Negyvenegy alap- és osztatlan szakon húztak előzetes, "központi" ponthatárt a 2017-es felvételin - de melyik képzésen kell a legtöbb pont az állami...  Tovább »

hirdetés

Több agrárképzésen az idén is előzetes ponthatárokat húztak - nézzük, melyek ezek az alap- és osztatlan szakok.  Tovább »

Ahogy az előző években, úgy az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak - a gazdálkodási és menedzsment ismét a legnépszerűbb BSc-képzés.  Tovább »

Budapesten és több vidéki egyetemvárosban is koncertekkel várják a 2017-es felvételi ponthatárait. Mutatjuk a programokat.  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Milyen ponthatárok lesznek a három népszerű orvosi-egészségtudományi osztatlan képzésen? Hány pont kell az állami ösztöndíjas férőhelyhez?  Tovább »

Nemsokára kiderülnek a ponthatárok, és ezzel kezdetét veszi a kollégiumi jelentkezés is.  Tovább »

A legfrissebb adatok szerint ezek a legnépszerűbb alapképzések az idén felvételizők körében.  Tovább »

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak ebben az évben azok, akik valamelyik népszerű társadalomtudományi szakra - például politikatudományra...  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok a 2017-es felvételin?  Tovább »

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem gyűjtötte be a legtöbb első helyes jelentkezést, ezzel a népszerűségi lista élén áll.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X