Már elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételi rendszerében.  Tovább »

Az elmúlt 16 évben nem volt annyira népszerűtlen a természettudomány a felvételizők körében, mint idén.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettetek a 2017-es felvételire, az eredményekre azonban még pár hónapot várnotok kell.  Tovább »

Összeszedtük, mely területekre jelentkeztetek a legtöbben.  Tovább »

hirdetés

A felvételi azoknak is kihívás, akik már szereztek egy diplomát. Itt vannak a legkeresettebb mesterszakok.  Tovább »

Idén nagyjából 106 ezren jelentkeztek a hazai felsőoktatásba. Vajon melyek a legnépszerűbb gazdasági képzések? Ennek jártunk utána.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi jelentkezési statisztikáit: ma a 10 legnépszerűbb osztatlan képzést mutatjuk meg nektek.  Tovább »

Emelt szintű nyelvi érettségit vagy nyelvvizsga? Minden évben felvételizők ezrei teszik fel maguknak ezt a kérdést.  Tovább »

Mozgalmas hónap lesz az április is, sok határidő jár le: a középiskolába felvételizők megtudják, bejutottak-e a kiválasztott intézménybe, a...  Tovább »

A 2017-es felvételin is a gazdálkodási és menedzsment a slágerszak, több mint 8100 felvételiző jelölte meg a képzést a jelentkezési lapon, közülük...  Tovább »

Pénteken nyilvánosságra hozták a 2017-es felvételi jelentkezési adatait - íme, a tíz legnépszerűbb műszaki alapszak.  Tovább »

A felsőoktatásban összességében is több nő tanul, mint férfi, és ez a jövőben sem lesz másként.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetem egyik karára jelentkezett a legtöbb felvételiző az idén.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, a legnépszerűbb alapszakok listájának élén ismét a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X