Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Milyen alkalmassági vizsgán kell átmenniük azoknak, akik tanárképzésre jelentkeznek? Itt van az összes infó.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) keretein belül folytatja tevékenységét a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja (SEK), de...  Tovább »

Jegyet és kreditet szerezhetnek középiskolások a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán (PTE-BTK) februárban induló, országosan egyedülálló...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Az érettségi időszak és a jelentkezés izgalmait fokozva eddig több felvételi alkalmassági vizsgát kellett teljesíteni, de már nem kötelező.  Tovább »

Még megjelenhet a felvételi tájékoztatóban többek között az irodalom- és kultúratudomány vagy a sportközgazdász, ám például le lehet mondani a...  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tanulókra más szabályok vonatkoznak, mint a többi felsőoktatási intézmény hallgatóira.  Tovább »

Figyelni kell a jogviszonyra és a határidőkre is.  Tovább »

Ha több mint három szakot jelölsz meg, akkor 2000 forintot kell fizetned minden hozzáadott szakért. De mi van, ha nem fizetsz időben?  Tovább »

Bár több egyetem is hirdeti, könnyen lehet, mégsem lesz a felvételi kínálatukban az andragógiát váltó közösségszervezés - derül ki az Oktatási...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Évek óta egy algoritmus dönti el, hogy valakit felvettek-e az általa megjelölt szakra.  Tovább »

Még egy hónapotok van az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határidejéig - az elektronikus jelentkezési lapot nem nehéz kitölteni, de néhány...  Tovább »

Minden, amit a hallgatói szerződésről tudni kell.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X