Durván megaláztak egy diáklányt, mert nem vett fel melltartót

1

Durván megaláztak egy lányt a floridai Braden River középiskolában.

Forrás: pixabay

A diáklányt a napokban behívatták az igazgatói irodába, és közölték vele, hogy ruházatával megsértette az iskolai dress code-ot.

hirdetés
hirdetés

A viselettel kapcsolatos problémát egy ruhadarab hiánya okozta: Lizzy nem vett melltartót hosszú ujjú pólója alá. Hogy ki panaszolta be, nem derült ki, mert volt, aki egy tanárra hivatkozott, más pedig azt mondta, hogy egy fiú diáktársa jelezte a kifogást.

A már így is megalázó helyzeten sikerült tovább rontani, amikor Lizzyt kötelezték, hogy húzzon a felsőjére még egy pólót, majd pedig mozogjon és ugráljon, hogy lássák, mennyire mozog a melle. Ha ez nem lett volna elég, még be is küldték az iskolaorvoshoz, hogy kérjen tőle 2-2 ragtapaszt, és ragassza a mellbimbójára - írja a 24.hu.

A lány zokogásban tört ki, és a problémáról értesülő anyja, sem volt boldogabb.

Az iskola ezen kívül még annyit tett az ügy érdekében, hogy letiltotta Lizzy Martinezt a Twitteren, hogy ne tudjon panaszkodni. Néhány nappal később a lány egyik iskolatársa (egy fiú) a menzán, ebéd közben kivágta a pólóját a mellbimbóinál, és hangot adott elégedetlenségének. Kivezették.

Olyat engedélyeztek Anglia egyik leghíresebb bentlakásos iskolájában, amit eddig soha

A rutlandi Uppingham iskola igazgatója azt mondta, hogy a jövőben bármelyik fiúnak megengedik a szoknya viselését. A bentlakásos iskola Anglia egyik leghíresebb oktatási intézménye, több híresség is ide járt. Richard Maloney, akit 2016 óta vezeti az iskolát, a így fogalmazott a fiúk szoknyaviselésével kapcsolatban: Remélem, hogy bármelyik gyerek oda mer majd jönni hozzám, és nyugodtan mondhatják: ezek vagyunk mi, így szeretnénk kifejezni magunkat.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

kamasukakölyke

Sok hülye prűd amerikai, inkább örülnének, hogy látnak valami szépet...

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X