A Független Diákparlament most a négy miniszterelnök-jelöltet hívja vitára

Orbán Viktor után most az összes miniszterelnök-jelöltet hívta vitára a Független Diákparlament.

Forrás: Eduline

A február 23-ára szervezett tüntetés mellett a diákparlament a januári diáktüntetésen elhangzott 12+1 követelésről folytatott nyilvános vitára hívják a mai magyar országgyűlés frakcióinak miniszterelnök-jelöltjeit.

hirdetés
hirdetés

A vita feltételeit és időpontját, amelyeket a Független Diákparlament a napokban fog megállapítani és közzétenni, a miniszterelnök-jelölteknek február 23-ig, a tüntetésünk időpontjáig lesz lehetőségük elfogadni, így a tüntetésen fogjuk bejelenteni a vita végleges résztvevőit. Bízunk benne, hogy a miniszterelnök-jelöltek a magyar diáksághoz hasonlóan közös jövőnk, az ország jövőjének alapköveként tekintenek az oktatás kérdésére, és ezáltal kivétel nélkül, mindannyian elfogadják tiszteletteljes meghívásunkat” - írják közleményükben.

Újabb tüntetés lesz Budapesten, február 23-án utcára vonulnak a diákok

Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori önmagát és nem mer kiállni nyilvános vitára az oktatási rendszer problémáit saját bőrükön tapasztaló diákokkal". "Január 19-én több ezer diák állt ki egy korszerű, diákközpontú, igazságos oktatási rendszerért.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X