A Független Diákparlament most a négy miniszterelnök-jelöltet hívja vitára

Orbán Viktor után most az összes miniszterelnök-jelöltet hívta vitára a Független Diákparlament.

Forrás: Eduline

A február 23-ára szervezett tüntetés mellett a diákparlament a januári diáktüntetésen elhangzott 12+1 követelésről folytatott nyilvános vitára hívják a mai magyar országgyűlés frakcióinak miniszterelnök-jelöltjeit.

hirdetés
hirdetés

A vita feltételeit és időpontját, amelyeket a Független Diákparlament a napokban fog megállapítani és közzétenni, a miniszterelnök-jelölteknek február 23-ig, a tüntetésünk időpontjáig lesz lehetőségük elfogadni, így a tüntetésen fogjuk bejelenteni a vita végleges résztvevőit. Bízunk benne, hogy a miniszterelnök-jelöltek a magyar diáksághoz hasonlóan közös jövőnk, az ország jövőjének alapköveként tekintenek az oktatás kérdésére, és ezáltal kivétel nélkül, mindannyian elfogadják tiszteletteljes meghívásunkat” - írják közleményükben.

Újabb tüntetés lesz Budapesten, február 23-án utcára vonulnak a diákok

Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori önmagát és nem mer kiállni nyilvános vitára az oktatási rendszer problémáit saját bőrükön tapasztaló diákokkal". "Január 19-én több ezer diák állt ki egy korszerű, diákközpontú, igazságos oktatási rendszerért.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X