Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

2 millió forint értékű díjat osztanak ki a legjobb diákújságírók között

Hat plusz egy kategóriában hirdette meg idei tehetségkutató pályázatát a DUE Médiahálózat nevű diákújságíró-szervezet.

Forrás: Shutterstock

Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint az év diákújságírója, az év diákrádiósa és diákrádiója, az év diák-videoújságírója, az év diáklapja, az év diákfotósa és az év online diákmédiuma cím elnyerésére lehet pályázni.

hirdetés
hirdetés

A hetedik kategóriában az év mentorát keresik, vagyis azt a pedagógust, aki a növendékei szerint kiemelkedően segíti a diákújságírók munkáját. Az előbbi hat kategóriában 25 év a jelentkezés felső korhatára, külön értékelik majd az általános iskolás, a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló indulók pályamunkáit.

A 26. DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra ezen az oldalon lehet jelentkezni március 31-ig. A szükséges adatok megadásán kívül fel kell tölteni a pályamunkákat - kivéve a diáklapok esetében, amelyeket postai úton várnak -, és egy rövid szöveges bemutatkozást kell mellékelni.

A győztesek meghívást kapnak a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, amelyet május 27-én rendeznek meg Budapesten, a Várkert Bazárban. A nagyszabású, egész napos eseményen adják át a díjakat, összesen több mint 2 millió forint értékben.

Emellett a díjazottak kedvezményesen vehetnek részt a DUE Médiahálózat júliusi médiatáborában. A nyertes munkákból a DUE Tallózó című lap 2016. május-júniusi számában, valamint DUE honlapján válogatást közölnek majd. A pályázat jelentkezési feltételeiről részletesen a DUE oldalán lehet tájékozódni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X