Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Képek: így néznek ki az ország legkülönlegesebb tablói

15

Több mint ezer tablót neveztek be a végzős osztályok a 2011-es tablóversenyre. A játék Facebook-oldalán még mindig lehet szavazni a legszebb, legötletesebb vagy éppen legfurcsább osztálytablókra.

A tablóverseny Facebook-oldalán folyamatosan szavazhattok, sőt akár a saját tablótokról készített képet is feltölthetitek - a játékban kizárólag a 2011-ben végző osztályok vehetnek részt.  A szavazás jelenlegi állása szerint a szeghalmi Péter András Gimnázium és Szigeti Endre Szakképző Iskola, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium, a mosonmagyaróvári Piarista Általános Iskola és Középiskola, a szolnoki Varga Katalin Gimnázium és a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium áll az élen.
hirdetés
hirdetés
eduline
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (15) , melyek közül a legfrissebbek:

Kereszturi Józsefné

Ha látjátok a Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium 13/E osztályának tablójában a kreativitás jegyeit, akkor legyetek szivesek szavazzatok arra. Köszönöm.

TTT

Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola, Pécs - 12/E osztályra szavazzatok igazán kreatív és szép tablójuk van. Szavazzatok léci. Köszönjük!!! :)

Gettinger Kitti

A nagykanizsai Dr. Mező Ferenc Gimn. és SzKI tablója igazán eredeti. A tablóm hatalmas M&M's figurákat láthatok!
Várjuk a szavazatokat!!
Köszönjük!

eduline

@Vivien Itt nézheted meg az összes tablót: http://apps.facebook.com/tabloverseny/

Anna

VARGA KATALIN GIMNÁZIUM, 13.A tabló is jó de a Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola,12/E-é szerintem jobb egy nagyon picivel. de az összes tabló a maga módján különleges és jó szerintem.

Nikolett Kövér

VARGA KATALIN GIMNÁZIUM, 13.A ( SZOLNOK )
A képek melletti figurákat osztálytársaink készítették és mindegyik az adott ember kicsi énje! :) Várjuk a szavazatokat! Köszönjük! :)))

Minnie

Hát elég szánalmas ez a Facebook-os tabló!!! Csak befolyásoljátok az embereket mert most a Facebook a menő és ha nyertek csak ezért fogtok mert mindenki oda van meg vissza a facebook -ért de vannak millioszor jobb tablók!!! Éljen a Simonyi 12 / E Osztály tablója :D

eduline

@én Reggel megcseréltük az első két helyen lévő tablót, mert akkor éppen úgy állt a szavazás. De ahogy látjuk, most ismét a debreceni TÁG van az élen

én

mármint a facebookosnak. Elvileg az az első, nem tudom miért második képnek tették fel.

én

Az is számít, hogy ki nevezett be korábban, ki későbben. Azok között is vannak nagyon vicces, ötletes, kreatív tablók, amelyeket csak sokkal később neveztek be. Nekik még nehezebb összekönyörögni annyi szavazatot, hogy a TOP 10-be bekerüljenek. Az elsőnek több, mint 6000 szavazata van.

Nenna

Tényleg nem valami egyediek..
A FB-os meg egyenesen ciki..

eduline

@Rebi Csak a szavazás jelenlegi állása alapján ezek a legjobbak - úgyhogy még változhat a sorrend, bármikor szavazhattok a Facebookon a többi tablóra is, választék van bőven.

Rebi

Ezek lennének a legjobbak???? Hát láttam már kreatívabbakat is az idén!

Tünde

Már ne is haragudjatok meg de csak azért lett ennyi pontotok mert mert facebookos tablót csináltatok mindenki tudja hogy nem másért vannak a tietekénél 100 szór jobban kinéző tablók. Ennyíííí!!!! De azért Grat.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X