Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már majdnem félmillióan nézték meg azt a videót, amelyen amerikai diákok magyar ételeket kóstolnak. Tényleg úgy néz ki a rakott krumpli, mint egy sütemény? Van-e bab a paprikás csirkében? És miért ijesztő a rakott káposzta?
"A legjobb barátom édesanyja magyar, úgyhogy az is előfordulhat, hogy már ettem ilyen ételt", "fogalmam sincs, mit esznek a magyarok", "soha nem hallottam a magyar gasztronómiáról" - ezt mondták a Fine Brothers néhány napja közzétett videóján szereplő amerikai egyetemisták, mielőtt megkóstolták volna az első fogást: a paprikás csirkét.
A paprikás csirkére - amelyet egy apró tálban szervíroztak - az egyik "tesztelő" azt mondta, első ránézésre úgy fest az étel, mint egy "sima" amerikai chili, egy másik azt mondta, a szósz úgy néz ki, mint ha bab is lenne benne, az illata pedig nagyon jó. Kóstolás után volt, aki azt mondta, túl fűszeres, mások azonnal felismerték, hogy csirkehús van benne, az étel mindenkinek ízlett.
A rakott káposztára alaki azt mondta, hogy a lasagne és az enchilada keveréke lenne, egy lány szerint "egy kicsit ijesztő" étel, de a kóstolás után mindenki pozitívan nyilatkozott róla, sőt az egyik lány azt mondta, lehet, hogy ellátogat Európába, méghozzá Magyarország miatt.