szerző:
MTI

Új székhelyen, a Kacsa utca 15-23. szám alatt intézhetik hallgatói hitelükkel kapcsolatos teendőiket május 11-től a diákhitelesek, a Diákhitel Központ Zrt. korábbi Csalogány utcai személyes ügyfélszolgálata megszűnt – közölte a társaság.

©

A személyes ügyintézés keretében hiteligényléssel, szerződésmódosítással, kamattámogatással, számlainformációkkal kapcsolatos ügyeket intézhetnek a társaság ügyfelei. A gyermeksarokkal is ellátott új iroda hétfőtől csütörtökig 8-tól 17 óráig, pénteken 8-tól 16 óráig várja az érdeklődőket.

Az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ KÖKI Terminálon működő ügyfélszolgálata változatlan rendben üzemel tovább - olvasható a közleményben.

A Diákhitel Központ emlékeztetett, hogy május 15-ig lehet még a tavaszi szemeszterre hitelt igényelni, az összeghez pedig még június 15-én hozzájuthatnak az ügyfelek.

Az utolsó határidőt követően legközelebb csak az őszi szemeszter elején kezdődik meg a hallgatói hitelek utalása. Az eddigi legalacsonyabb, 5,75 százalékos kamatlábú Diákhitel1 esetében havi szinten 15 ezer, 21 ezer, 25 ezer, 30 ezer, 40 ezer és 50 ezer forint igényelhető, az államilag támogatott Diákhitel2 kizárólag képzési díjra fordítható, felvehető maximuma a hallgató képzési díjának összege.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!