szerző:
Eduline

Meggyűlik a bajotok a mosatlannal és a koszos alsóneműkkel, lusták vagytok a szomszédba átmenni, és állóháborút folytattok a rendetlenséggel.

©

Az egyetem, főiskola alatt mindenki hajlamos kicsit lazábbra venni a tempót, hiszen most először "büntetlenül" lóghattok el órákat, és megpróbálhatjátok minél kisebb erőfeszítéssel túlélni a vizsgaidőszakot úgy, hogy a szüleitek ezért nem dorgálnak meg - főleg, ha már külön éltek. A College Times összegyűjtötte az ellustulás tíz jelét, ha ezeket tapasztaljátok, ideje valamin változtatni.

A szomszéd szobába is rendszeresen csak chaten üzentek. Ha ez nem válik be, akkor esetleg átkiabáltok. Felállni viszont semmi pénzért nem fogtok.

A lábatokkal veszitek fel a leesett tárgyakat. Így persze néha addig ügyeskedtek, hogy az felér egy jógaórával. Így lehet túlélni a vizsgaidőszakot: tíz dolog, amivel megjutalmazhatjátok magatokat.

Amikor elfogynak a tiszta alsóneműitek, inkább vesztek egy másikat. Ha nagyon le vagytok égve, akkor elkezdtek dilemmázni, hogy hány napig hordhatjátok a koszosat.

A ruhák összehajtogatása abból áll, hogy mindet bedobáljátok a szekrénybe. Persze dühítő, hogy mindig kiesik valami, de azt vissza lehet dobni.

Azt veszitek észre, hogy igyekeztek minél tovább visszatartani, amikor mosdóba kellene mennetek. Egyszerűen nem akartok kimozdulni a szobátokból.

A pólótokról eszitek fel a morzsákat. Általában azért, mert eszetek ágában nincs asztalnál enni. Tíz jel, amiből tudhatjátok, nemsokára itt az egyetem vége.

Amennyiben van ilyen a háztartásotokban, akkor mindent hajvasalóval vasaltok. Szerencsére a függöny kivasalásával sosem bajlódnátok.

Mindent hidegen esztek, mert egész egyszerűen túl macerás megmelegíteni. A lustaságotok sokkal fontosabb, mint a gasztronómiai igényeitek.

A sarki pizzériáig sem mentek el rossz időben, inkább rendeltek. Bíztok benne, hogy a futár lesz elég bátor, és megküzd az elemekkel.

Villával eszitek a müzlit. Nem azért, mert ez valami új diétás trend, hanem mert elfogyott a tiszta kanál. Hét dolog, amit csak a nagyvárosi egyetemisták érthetnek.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!