szerző:
Eduline

39 éven keresztül kunyerált tízórait hallgatóitól a California State University sacramentói campusának egyik...

39 éven keresztül kunyerált tízórait hallgatóitól a California State University sacramentói campusának egyik pszichológiatanára. Nemrég azonban a diákoknak elege lett az oktatóból, és megtagadták a kérését. George Parrott ezen annyira megsértődött, hogy kisétált a teremből, és nem volt hajlandó megtartani az óráját – adta hírül a Huffington Post.

A California State University sacramentói campusa: faképnél hagyta a diákokat az oktató, mert nem hoztak neki tízórait
©

A professzor korábban minden szemeszter elején elmondta, elvárja a hallgatóktól, hogy minden órán készítsenek elő neki egy kis harapnivalót. Egy lapot is kiosztott a diákoknak, amelyen ez állt: „Ha nincs tízórai, nincs előadás sem.” Egy helyi újság szerint az oktató azt állítja, így akarta közös munkára ösztönözni a hallgatóit.

„A pszichológia tanszék tagjai szerint elfogadhatatlan, hogy a tanár csak úgy kisétált a teremből, és faképnél hagyta a diákokat” – kommentálta az eseményeket Kimberly Nava, az egyetem szóvivője. A hallgatókna ezentúl nem kell tízórait vinniük a tanárnak, enélkül is megtartják nekik a pszichológiaórát. Legutóbb a Harvard diákjai vonultak ki az előadóteremből – az esetről itt olvashatsz.