Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Az egyetemi faliújságon szúrták ki az azóta híressé vált színészt

Egy egyetemi plakáton bukkant fel a híresség, és csak egyetlen embernek tűnt fel. Még a fotós sem emlékezett rá, hogy egyszer vele dolgozott.

 

Forrás: AFP / Lucas Film / Walt Disney
hirdetés
hirdetés
A University of Nebraska-Lincoln egyik hallgatója egyik nap egy átlagosnak tűnő plakátot olvasgatott a folyosón, amikor egy nagyon ismerős arcot pillantott meg.

Az Imgurra feltöltött fotón látszik, hogy a lányok mögött mosolygó fiatalember nem más, mint John Boyega, a legújabb Star Wars film főhőse.

 

View post on imgur.com

Az amerikai llapok azt is kinyomozták, hogy Boyega több hasonló tematikájú (főiskolás fiatalok mosolyognak) képen szerepel. A képeket készítő fotós is meglepődött, Facebook-bejegyzéséből úgy tűnik, már nem is emlékezett arra, hogy egy későbbi híresség állt modellt neki.

Boyega viccesen reagált Twitteren a felfedezésre: azt írta, új edzőcipőt vett a fotóért kapott pénzből.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X