Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

130 ezerért vette szakdolgozatát egy katolikus főiskola TO-vezetője

Százharmincezer forintért vásárolta szakdolgozatát a szegedi Gál Ferenc Hittudományi Főiskola tanulmányi osztályának vezetője, aki egyben a hallgatói önkormányzat alelnöke - írja a delmagyar.hu a Galferences blogra hivatkozva. Az emailt itt olvashatjátok el.

hirdetés
hirdetés

„Bízva a további sikeres együttműködésbe szeretnék rendelni egy szakdolgozatot. Téma: A magyar milléniumi emlékművek. Ezeknek az emlékműveknek áttekintése, bemutatása. (...) Terjedelem: 50 oldal irodalomjegyzék, melléklet nélkül. Határidő kb.: december 30-ka (előreláthatólag, lehet még belőle január 15 is) Érdekelne ennek a projektnek az ára valamint a fizetés ütemezése?!" – írta Skamla Gábriel október elején egy bérírónak.

A béríró szinte azonnal válaszolt: „Megkaptuk a pénzt, köszi, Zsuzsa hamarosan küldi a komplett anyagot. A modulháló elkészítését 5e Ft-ért vállalná. (Nekem azt mondta, hogy vmi előadás anyagát készítette el ingyen.) Amiről pedig legutóbbi leveledben érdeklődtél, 130e Ft lenne, ha másfeles sortávval értendő az 50 oldal. Fizetési ütemezés elméletileg ua., mint az előzőnél: előre 30%, dolgozat felénél 20, és a végén a maradék 50. De ha neked így nem jó, persze rugalmas vagyok."

A blog szerzői szerint Skamla tudományos diákköri dolgozata sem "a saját erejéből készült". A hittudományi főiskola feljelentést tett az elektronikus postafiókok feltörése miatt, a rektor azonban nem akart nyilatkozni az ügyről.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X