szerző:
Eduline

Mindenki hallott már történeteket a kollégiumok higiéniai állapotairól: itt egy megdöbbentő példa arra, hogy van, amelyik sztori igaz.

Brittani Cooper méltán nyerte el az első helyet a legundorítóbb egyetemi szállások versenyében. A 19 éves egyetemista lány képe a beküldött több mint 900 fotó közül lett a legkoszosabb. Üres pizzás dobozok, koszos edények a mosogatóban és szemét, ameddig csak a szem ellát.

A verseny linkjét a Brittani apukája küldte el lányának, mert tudta, hogy az egyetmesiták nem igazán tartják tisztán a bérelt lakást. Ezek után Brittani lefotózta a lakást, és benevezett a versenyre, a végén pedig még 500 fontot is nyert az első hely mellé.

Íme, a fődíjat érő egyetemi lakhely:

©
©
©

(Mirror)

Tíz kollégista, aki egészen meghökkentő dolgot csinált a szobájában

A Buzzfeed összeszedte a 10 legvadabb kollégiumi élethelyzetet. Biztosan nem gondolkoztatok még azon, hogy milyen alternatív felhasználási módjai lehetnek egy mosógépnek vagy egy sörösdoboznak. Hát ők megtették. Időt, helyet és energiát spóroltak, az biztos. 1. Az extra költséghatékony nem feltétlenül egyenlő az igénytelennel 2. Soha ne mondd, hogy soha 3.