szerző:
Eduline

Hatalmas meglepetéssel fogadták diákjai a brazil énektanárt.

©

Brazília egyik kisvárosában, Brejo Santóban tanít Bruno, akit helyettesítő tanárként vettek fel. A tanárt az egyik kolléga súlyos betegsége miatt alkalmazták, és a diákok hamar megkedvelték őt - írja a Daily Mail.

A szerződésével és a fizetési csekkel azonban valamiért gondok akadtak, ezért hónapokig nem kapott egy vasat sem.  A helyzet a végén már odáig fajult, hogy az iskolában kellett aludnia. Azonban a diákok ebből semmit sem vettek észre, hiszen Bruno minden nap teljes odaadással tanított.

A diákok egy nap megtudták, milyen gondokkal küzd a tanár, és elhatározták, hogy segítenek rajta. Titokban készítettek egy adománygyűjtő dobozt és összegyűjtöttek 400 brazil dollárt, ami egyhavi fizetésének körülbelül a kétharmada része. A tanárnak és diákjainak azóta a GoFundMe oldalon is gyűjtést indítottak, ahol már több mint 2300 dollár gyűlt össze.

Öt dolog, amit meg kell tenned, mielőtt elkezded az egyetemet

Néhány nap múlva kiderül, hol tanultok tovább szeptembertől. De a következő tanév kezdetéig még van néhány feladatotok. Csupa kellemes feladat. Szervezzetek még egy középiskolai bulit... ... amin még mindenki ott van. Szeptemberben úgyis mindenki más-más egyetemre megy majd, mások pedig külföldön tanulnak majd tovább. Használjátok ki az utolsó nyarat, amelyet tényleg együtt tölthettek a régi barátaitokkal.