szerző:
Eduline

Hová tűntek a zacskós levesek és a szerdai bulik, és miért felejtette el hirtelen mindenki a kolidizájnt?

©

A Buzzfeed összeszedte azt a 24 dolgot, amivel szembe kell néznetek, ha már lediplomáztatok (és elkezditek a "felnőtt életet" - bármi is legyen az).

1. Többé nem élhettek kizárólag ropin és zacskós levesen, hiába próbáljátok nagyon elszántan. Tíz hiba, amit minden elsőéves elkövet.

2. Viszont szoros kapcsolatba kerültök a mikróval és minden olyan kajával, amit konzervben árulnak. Mert főzőtanfolyamot nem adtak a diploma mellé.

3. Rájöttök, hogy jó albérletet találni legalább olyan nehéz, mint négylevelű lóherét. Addig is kénytelenek vagytok egy méregdrága lyukban élni.

4. Nem értitek, mi történt a szervezetetekkel. Egyszerűen nem bírjátok már annyira az alkoholt, mint régen.

5. Most már tényleg be kell kereteztetnetek azokat a filmes plakátokat, amiket a koliban még celluxszal ragasztottatok ki az ágy fölé. Tizenöt dolog, ami gólyaként menőnek tűnik.

6. Minden, amit a társalgásról vagy az öltözködésről hittetek, a munkahelyeteken egyáltalán nem elfogadott.

7. Nagyon hiányzik az egyetem és a főiskola minden pillanata. Egészen addig, amíg eszetekbe nem jutnak a kellemetlenebb emlékek, mint amikor a vizsgaidőszakban napi három óránál többet nem aludhattatok.

8. És ilyenkor egészen hálásak vagytok, hogy az életetek egy új fejezetét élhetitek. Mit árul el rólad, milyen egyetemre vagy főiskolára jártál?

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!