szerző:
Eduline

Most jöttetek haza egy külföldi félévről, és úgy érzitek, hogy nem találjátok a helyeteket itthon? Ne aggódjatok, mások is észrevették már magukon, hogy furcsa dolgokat tesznek és éreznek, miután hazajöttek.

©

Azt érzed, hogy a "normális" életed sosem lesz olyan izgalmas, mint a kint töltött félév? Összeszedtünk néhány vicces jelet, amit mások is észrevettek magukon, miután hazajöttek a legkalandosabb félévükről.

1. Olyan nyelven kezdesz el beszélni az emberekhez, amit nem értenek.

2. Ráébredsz, hogy már nem igazán jutnak eszedbe a magyar kifejezések.

©

3. Hiányzik a kaland, és mindent megtennél, hogy újra átélhesd.

4. Titokban akciós repjegyeket nézegetsz, és azt tervezed, hogy mikor mehetsz már vissza.

©

5. Hiányoznak az emberek, akiket megismertél, és borzalmasan szomorú leszel, ha eszedbe jut, hogy mivan, ha nem is láthatod őket többet egyszerre egy helyen.

6. Ha meghallod a nyelvet, amit abban az országban beszélnek, ahol voltál, mindent megteszel, hogy felkutasd a forrást... ha pedig megtaláltad, nem tudod megállni, hogy ne köszönj oda egy hellót.

7. Nem érzed magad itthon. Furcsa a közlekedés, nem tetszik az időjárás, és az emberek is ijesztőek.

©

8. Hiányoznak az ételek. Hihetetlenül.

9. A Google Street View-val nézegeted az újabb úticélokat.

10. Élvezed, ha olyan nyelven beszélhetsz másokról, amit nem értenek.

Nyolc kép ami tökéletesen leírja, hogy milyen albérletben lakni

Nemsokára megindul a lázas albérletkeresés. Amint kiderülnek az idei ponthatárok nekikezdhettek a legjobb lakás felkeresésének, de addig is összeszedtünk nektek pár vicces képet az albérleti életről kedvcsinálónak. Nem csak a kollégiumi élet kalandos. Hamarosan eljön a ponthatárhúzás ideje, onnantól pedig egy pillanat, és eljön a beköltözés is.

(nationalityunknown.com)