szerző:
Eduline

Ebben a nagy melegben utánajártunk, hogy mennyibe kerülnek a strandbelépők a nagyobb vidéki városokban. Diákkedvezménnyel akár 1000 forintért is élvezhetitek egyes strandok vagy uszodák szolgáltatásait.

©

Győr

A Rába Quelle élményfürdő és strand diákoknak igazolvánnyal 2 550 forintba kerül. A nyári hónapokban ez az ár tartalmazza az élményrészleg és a szabadtéri strand használatát is. Vannak csúszdák és élménymedencék, de az is megtalálja a legjobb kikapcsolódást, aki egy kis sporttal töltené a napját, hiszen van úszómedence is.

Debrecen

Debrecenben az  Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 2 500 forintba kerül egész napos belépővel diákoknak, ez az ár  Korlátlan, egész napos élményfürdő használatot foglal magába. A Sportuszoda augusztus 3. és augusztus 17. között minden nap 700 Ft-os jeggyel vehető igénybe három órán keresztül. A ,,Hűsölj Debrecen”! kampány részeként 900 Ft-os jeggyel vár mindenkit hétvégenként közönségkorcsolyázásra a Debreceni Jégcsarnok, augusztus 12-től egészen a hónap végéig.

Szeged

Itt egy kicsit drágább az élményfürdő, a diákok kedvezménnyel 4 250 forintért strandolhatnak egész nap a Napfényfürdő Aquapolis Szeged medencéiben. Viszont ha csak délelőtt látogatnátok el, akkor 2 990 forintba kerül, ugyanez a szolgáltatás csak délután 3 750 forint, azonban minden Csongrád megyei 30%-al olcsóbban vehet jegyet, ezzel a kedvezménnyel a diákjegy 2 790 forint. Ha még nem lenne elég a kedvezményekból a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak még nagyobb kedvezményt adnak, nekik a jegy csupán 2 100 forintba kerül.

Pécs

Pécsen a Hummámfürdő 820 forint diákoknak, nyaranta strandként is funkciónál, az ország 3. hullámgépezetével, amelyet 1935-ben adtak át, innen származik a Hullámfürdő elnevezés is. A Pollack Strand használata pedig délelőtt 600, delután 880 forintba kerül.

Sopron

Sopronban pedig a Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda, 1 000 forintba kerül diákoknak, viszont délután folyamatosan csökken a belépés ára: 14:00-tól 850, 16:00-tól pedig 750 forintba kerül a belépés.

Még egy ideig nem enyhül az idő. A nagy melegben irány a strand!

Ha már nem tudtok mihez kezdeni a nagy hőségben, akkor van egy ötletünk: irány a strand, ezt a meleget úgy is csak egy vízpart mellett lehet kibírni. Megmutatjuk, hogy hol a legolcsóbbak a belépők Budapesten, így még fagyira vagy lángosra is marad majd egy kis pénzetek.