szerző:
Eduline

Gödörbe dobták, botokkal és machetével verték, de sikerült megszöknie. A bíró szerint ez a legrémisztőbb eset, amivel dolga volt Brazíliában.

©

Bulit színlelve egy udvarra csalták az épp 15. születésnapját ünneplő társukat egy 13-16 éves lánycsapat Trindade-ben, ahol rögtön erőszakoskodni kezdtek vele. Az ürügyük az volt, hogy tudomásuk szerint egyikük barátjával találkozott többször, vagyis féltékenység mozgatta az ekkor megindult verést. - írja a Daily Mail.

Az oldal egy videót is közzétett, ugyanis a lányok kameráztak az eset közben. Csak 18 éven felülieknek!

A lányt megkötözték, botokkal ütötték, majd egy gödörbe dobták az udvaron, majd azt mondták neki, hogy az lesz a sírja is. Folytatták a verést, ehhez ekkor már egy rövid machetet is használtak, súlyos vágási sérüléseket okozva.

Mikor szünetet tartottak, a lánynak sikerült megszöknie a gödörből. Az életét is lélekjelenlétének köszönheti, ugyanis valóban a megölésére tértek vissza a lányok a veremhez.

A féltékenység miatt a verést vezető lány azt mondta a hatóságoknak, hogy csak azt sajnálja, hogy nem sikerült a gyilkosság. Most várhatóan 3 év fiatalkorúak börtöne jár majd nekik. A bírót is megdöbbentette az eset, pályája során hasonló rémisztő tettel nem találkozott.