szerző:
Eduline

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket. Csak egy telefon kell ahhoz, hogy minden matekfeladatot meg tudjatok oldani.

Egyszerűen irányítsátok a kamerát egy matekfeladatra, és a Photomath varázsütésre megmutatja az eredményt, részletes, lépésről lépésre történő magyarázat kíséretében - olvasható az alkalmazás leírásában.
©

Kipróbáltuk az appot, és valóban működik. Grafikonokat ábrázol, ismeri a képleteket, szoroz-oszt, hatványoz. Tényleg hihetetlen, de még a magyarázatokat is lépésről lépésre levezeti. Ha szeretnétek kipróbálni, akkor itt letölthetitek.

©

Jelenlegi értékelések alapján 4,5 csillagot kapott, 300 807 ember adott 5 csillagot, a kommentekben pedig folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb visszajelzések:

Te jó ég!! Ez az alkalmazás sokkal jobb mint egy matektanár nagyon szépen köszönöm a fejlesztőknek és az app kitalálójának!!! Nagyon jól elmagyarázza a műveletek megoldásának folyamatait! Szuper, zseniális és fantasztikus!

Így tanulhattok idegen nyelveket ingyen: még három szuper app

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvtanuló alkalmazást mutattunk nektek - ma három olyan appot ajánlunk, amely elsősorban azoknak jön majd jól, akiknek a kommunikációs készségek fejlesztéséhez és a szókincsük bővítéséhez lenne szükségük segítségre. Hello Talk Az úgynevezett language exchange appok közé tartozik a Hello Talk, amely segítségével anyanyelvi beszélőkkel cseveghettek, írásban és szóban is kommunikálhattok, így fejlesztve szövegértési és kommunikációs készségeteket.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés