szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bringáztok az iskolába, az egyetemre vagy a munkahelyre? Ezzel az ingyenes appal átvehetitek a rátok vonatkozó KRESZ-szabályokat.

A gyalogosokra és kerékpárosokra vonatkozó szabályokat gyakorolhatjátok a KreszTeszt nevű appal. Ha megnyitottátok az alkalmazást, válasszátok a Gyalogos és kerékpár menüpontot, és már kezdődhet is a gyakorlás. Egy 25 kérdésből álló tesztet kell megoldanotok - ha végeztetek, megnézhetitek a hibás válaszokat vagy új feladatsorba is belekezdhettek.

A kérdések adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal kérdéseivel. Mozgóképes kérdésekkel is találkozhattok a gyakorlás során.

Ha B kategóriás jogosítványt szeretnétek, itt nézhetitek meg, hogy milyen költségekkel kell kalkulálnotok.

Nincs a kormány asztalán újabb KRESZ-módosítás az elektromos rollerek miatt

Az elektromos mobilitási eszközök, például az elektromos rollerek és a segwayek terjedése miatt szabályoznák, hogy melyik eszköz mehet a járdán, melyik az úttesten, melyik a kerékpárúton. Az RTL Klub híradója szerint nincs ilyen elképzelés a kormány asztalán.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.