Így tesztelhetitek magatokat földrajzból: vaktérkép, zászlók

1

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat.

Forrás: Pixabay

A Seterra Geography nevű alkalmazásban sokféleképpen tesztelhetitek a különböző országokkal kapcsolatos ismereteiteket.

hirdetés
hirdetés
Forrás: play.google.com

Van, hogy egy vaktérképen kell kiválasztanotok az éppen megjelenő országot, de a nemzeti zászlók színeivel is kalandozhattok. Az alkalmazás androidos mobilokra letölthető.

Így tanulhattok idegen nyelvet teljesen ingyen: kínai, koreai, japán

Itt a lehetőség, hogy megismerjétek a keleti nyelveket - az alapoktól. Ezzel az alkalmazással most ingyenesen kezdhettek japánul, koreaiul vagy kínaiul. A Lingodeer alkalmazással ti is megtanulhatjárok az írásjeleket, alapvető fogalmakat és témaköröket. Az interaktív órákkal és az érdekes feladatokkal akár utazás közben is elmerülhettek a keleti kultúrában.

hirdetés

Hozzászólások (1)

Hello, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle hitelt rendkívül gyorsan és egyszerűen adunk ki, személyi kölcsön, autóhitel, otthoni hitel, diákhitel, üzleti kölcsön, feltalálói kölcsön, adósságkonszolidáció stb. ajánlatunk..

E-mail: [email protected]
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X