Ez az új trend? Egyre többen készítenek videótablót

Közeleg a ballagás, sok osztály pedig már a tablóját is elkészítette: vannak azonban olyanok, akik szakítottak a hagyományokkal, és videótablón örökítik meg osztályukat. Hogy milyen egy videótabló? Mutatunk egy példát.

Forrás: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Tavaly egyik olvasónk küldte el nekünk a békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakgimnázium videótablóját - a formabontó "tabló" picit több mint kétperces, érdemes megnézni. A képre kattintva érhetitek el a videótablót.

hirdetés
hirdetés
A videótabló megtekintéséhez kattintsatok ide
A videótabló megtekintéséhez kattintsatok ide
Forrás: Facebook

Ha úgy érzitek, hogy kész vagytok a tablótokkal, és megmutatnátok az egész orszgnak, küldjétek el az [email protected] címre, és mi megmutatjuk a legjobbakat. Fontos, hogy az emailbe írjátok bele az iskolátok nevét és a várost is!

Így néznek ki az ország legszebb és legötletesebb tablói

Hamarosan minden végzős osztálynak el kell gondolkoznia azon, hogy milyen tablót készítene. A tavalyi végzősök magasra tették a mércét, vajon mivel állnak elő idén a ballagók? Tavaly nagyon sok olyan tablót láttunk, amely kifejezetten kreatív, vicces vagy művészi volt. Most ezek közl mutatunk párat, hogy az idén ballagó osztályoknak is meghozzuk a kedvét az alkotáshoz.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X