Rossz hír: hatnapos munkahét jön, de nemsokára itt a tavaszi szünet

Sajnos ez a hét most mindenkinek egy kicsit hosszabb lesz, de cserébe jövő héten négynapos hétvégén pihenhetünk.

Forrás: pixabay

Március 10-én, azaz szombaton, március 16. helyett kell majd dolgozni és iskolába menni. Persze vannak olyan sulik, ahol ezt a napot nem tanulásra, hanem sport- és diáknapokra használják, de a legtöbb intézményben, akár rövidített órák keretében, de megtartják a tanítást.

hirdetés
hirdetés

Ezzel szemben jövő héten, március 15. csütörtök miatt a pénteket pihenőnap lesz, így négynapos hétvége vár mindenkire.

Nem sokára a újabb pihenő jön, a tavaszi szünet 2018. március 29-től 2018. április 3-ig tart, vagyis az érettségi előtt egy hónappal kaptok pár nap pihenőt.

A szünet előtti utolsó tanítási nap 2018. március 28. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2018. április 4. (szerda). 

Hivatalos: ilyen lesz a 2017/2018-as tanév, itt vannak a legfontosabb dátumok

Megjelent a 2017/2018-as tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben, vagyis már hivatalos, mikor kezdődik a tanév, mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet, és mikor tartják az érettségi vizsgákat. 180 tanítási nap vár a diákokra A 2017/2018-as tanév első tanítási napja 2017. szeptember 1.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X