Öt dolog, amely (majdnem) minden végzős osztályban feszültséget okoz

Egyre közelebb van a ballagás és az érettségi - összegyűjtöttünk öt olyan dolgot, amely minden végzős osztályban feszültséget okozhat az utolsó félévben.

Forrás: pixabay

1. Ki fogja szervezni a bankettett és hol legyen?

hirdetés
hirdetés

Mindenkinek van elképzelése, de egyik sem enged, így hatalmas viták alakulhatnak ki az osztályban.

2. Ballagási ruha

Szoknya vagy nadrág? Matrózblúz vagy egyberuha, és kék vagy fekete? A téma persze elsősorban a lányokat szokta megmozgatni, de őket nagyon.

3. Osztályátlag

Nem mintha számítana, de mindenhol van legalább egy olyan tanár, aki minden órán megjegyzi, hogy ebben az osztályban a legjobb vagy a legrosszabb a tanulmányi átlag.

4. Mit vegyünk ballagásra a tanároknak?

Óra, olvasólámpa, ékszer, kirándulás vagy valami DIY dolog? Nehéz kérdések.

5. Kihez menjünk szerenádozni?

Ki az, aki az érettségin ott lesz a bizottságban, ki az osztály kedvence, ki az, akit kötelező meglátogatni? És mindez hogyan fér bele az érettségi előtt utolsó hétbe?

Öt dolog, ami minden felvételiző átél az év elején

Elkezdődött a jelentkezési időszak, így minden felvételiző fejében egyre többször fordulnak meg különös dolgok a jövőről, az egyetemről és az érettségiről. Ezeket a dolgokat minden végzős középiskolás átéli a felvételi előtt. 1. Pánik Van, aki azért pánikol, mert nem tudja, hogy mi legyen, hová menjen, mit tanuljon.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X