A mélybe ugrott, majd magára lőtt, mindezt a tudomány nevében: videó

14 méterről vette le magát, majd maga ellen fordított egy puskát – mindezt csak azért élte túl, mert fizikus. Az extravagáns tudós őrült módokon mutatja be a fizika törvényeit.

Forrás: Youtube

Nemrég minden tele volt a neten egy norvég fizikus őrült kísérletével. Andreas Wahl egy medencében magára irányított egy fegyvert, majd elsütötte.

hirdetés
hirdetés

A víz sűrűsége miatt a golyó nagyon hamar lelassult és megállt, így szerencsére Wahl közelébe sem jutott. A kissé fanatikus fizikusnak azonban nem ez volt az első őrült kísérlete.

 

Év elején egy raktárépület kilógó gerendájáról vetette magát a 14 méteres mélységbe. A kötél végül hurkot képezett a rúdon, és néhány méterrel a talaj fölött megtartotta Wahlt, aki előtte ezt pontosan kis is számította.

Nem csodálkoznánk azon, ha év végére sok norvég bizonyítványban a félévinél eggyel jobb jegy szerepelne fizikából. Azért reméljük, hogy senki sem próbálja utánozni.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X