szerző:
Eduline

Véget ért a mai németérettségi, ezzel együtt az első hét is a 2018-as érettségi szezonból. Ti mit gondoltok a mai feladatsorról? Könnyen ment, voltak benne nehézségek? Gyorsabban megoldottátok, mint a gyakorlásnál? Szavazzatok!

©

Itt tudtok szavazni:

Itt nézhetitek meg a középszintű németérettségi hivatalos megoldását

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal. A középszintű németérettségi feladatsora: A középszintű németérettségi hivatalos megoldása: Itt találjátok összes cikkünket az idei németérettségiről.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Németérettségi: feladatok és megoldások elsőként itt!

Pénteken a némettel zárul a 2018-as tavaszi érettségi szezon első hete - az Eduline-on ma is minden fontos infót megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, diákokat és szaktanárokat kérdezünk az írásbeliről, a vizsga után pedig jövünk a nem hivatalos megoldásokkal. 08:45Hamarosan befejezik a vizsgázók az első részt. Még negyed óra van hátra a szövegértésből.