szerző:
Eduline

A szeptemberben induló képzések július 9-én, csütörtökön lejáró adat- és sorrendmódosítási, dokumentumpótlási határideje miatt aznap az Educatio ügyfélszolgálata meghosszabbított nyitva tartással várja a felvételizők kérdéseit.

©

Csütörtökön jár le az adat- és sorrendmódosítási, valamint a dokumentumpótlási határidő, ezért az Educatio kollégái július 9-én meghosszabbított nyitva tartási idővel készülnek az éjfélkor lejáró határidőre. Személyesen este 20:00 óráig, telefonon pedig 22:00 óráig várják a felvételizők kérdéseit.

Hol kérhettek segítséget?
A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as telefonszámon (1-es nyelvválasztó\ 7-es gomb -  Felsőoktatási felvételivel kapcsolatos kérdések) a Kormányzati Ügyfélvonal 0-24 órában ad tájékoztatást.
Konkrét, jelentkezést érintő kérdésben az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálata segíthet. Telefonszámuk: (06 1) 477-31-31.
E-mailben érkező kérdéseket az [email protected] címre várják. Az e-mailben érkezett kérdéseket beérkezési sorrendben előreláthatólag két-három munkanapon belül megválaszolják.
Személyes ügyfélszolgálat: Budapest, XII. Maros utca 19-21.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!