szerző:
Eduline

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:

©

Május 22. 8:00: fizika (emelt szint, középszint)

Május 22. 14:00: vizuális kultúra

Május 23. 8:00: francia nyelv (emelt szint, középszint)

Május 23. 14:00: filozófia

Május 24. 8:00: spanyol nyelv (emelt szint, középszint)

Május 24. 14:00: mozgóképkultúra és médiaismeret, dráma

Május 25. 8:00: orosz és más vizsganapokon nem szereplő nyelek (emelt szint, középszint)

Május 25. 14:00: katonai alapismeretek, gazdasági alapismeretek, pszichológia, természettudomány

A teljes vizsganaptárat itt nézhetitek meg.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Felvételizők, figyelem! Erről sem szabad megfeledkezni: még pótolhatjátok a hiányzó dokumentumokat

Bár még nem ért végez az idei érettségi szezon, erről sem szabad megfeledkezni: azokat a dokumentumokat, amiket időközben megkaptatok, és kell a felvételi pontszámításhoz, mihamarabb töltsétek fel a rendszerbe. A február 15. után megszerzett és a felvétel feltételéül szolgáló, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2018.