szerző:
Eduline

Kevesebb mint két hónap van az érettségi szezon kezdetéig, ha matekból még gyakorolnátok, itt találjátok az előző évek feladatsorait.

©

Itt mindent egy helyen megtalálhattok, ha az iskolai órákon kívül is szeretnétek felkészülni az érettségire.

A tavalyi májusi matekérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. 

A 2016-os matekérettségi feladatait itt oldhatjátok meg közpészinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, akkor ezeken a linkeken azt is megtehetitek.

©

A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mind a két szinten itt találjátok meg egy helyen.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Ha mindezeken felül is szeretnétek gyakorolni, akkor a Studium Generale idei próbaérettségi feladataival is megtehetitek, ezeket itt találjátok.

Próbaérettségi matekból: hány pontot szereznétek, ha ma lenne az írásbeli?

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének próbaérettségi napján. Ha lemaradtatok róla, most kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek. A tennivalótok egyszerű: töltsétek le a következő feladatsorokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és - minden érettségi szabályt, időtartamot betartva - töltsétek ki a feladatsort.

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Általános- és középiskola , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés