szerző:
Eduline

Együtt izgulhatjátok végig a ponthatárok estjét, de a bulizás biztos oldja majd a feszültséget.

©

Hosszas keresgélést követően alig egy hónappal a ponthatárok meghirdetése előtt sikeresen helyszínt találtak a szervezők a Pont Ott Partinak, mely a budai Infoparkban lelt idén otthonra - írtuk a közelmúltban.

Az Eduline is követi majd a nap eseményeit, a felvételi ponthatárokat nálunk is megtaláljátok majd július 26-án.

A részletes programra már nem kellett sokat várni, a Felvi nyilvánosságra hozta a koncertek fellépőit és a kísérő rendezvényeket.

A Nagyszínpadon július 26-án délután 4-kor kezdődnek a programok, a zenei felvezetést követően stand up comedyvel. A ponthúzás előtt 6 órakor fellép majd a Margaret Island, este 8-kor pedig következik a ponthatárok kihirdetése, a felsőoktatási felvételt jelentő pontszámok ekkor jelennek meg a kivetítőkön. A folytatásban Deniz, a Drop the Cheese és a Purebeat szolgáltatja a partihangulatot, a bulizás vélhetően hajnalig tart majd.

A koncertek és a szórakoztató programok mellett fórumbeszélgetések is lesznek, így akik részletes infókhoz szeretnének jutni az egyetemkezdéshez, azok karrierépítési tanácsok mellett, hallgatói kereseti lehetőségekről, nyelvtanulásról kaphatnak információkat.

A felvételivel kapcsolatos legfrissebb hírekről itt tájékozódhattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!