szerző:
Eduline

Jövő szerdán lejár a határidő, ideje átvenni mindent még egyszer.

©

Az E-felvételi rendszerében július 12-ig lehet pótolni a hiányzó dokumentumokat. Persze lehet postán is intézni, ha valamiért azt kényelmesebbnek tartjátok: az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190. postacímre lehet a dokumentummásolatokat eljuttatni.

Az E-felvételi rendszerben szkennelt dokumentumok tölthetők fel. Nem kell beszkennelni a nyelvvizsgát, a központi nyilvántartás miatt annak csak a számát kell megadni.

A feltöltés a Dokumentumok menüpont alatt történik, jelentkezésekhez szükséges dokumentumok táblázatból vagy a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban található Új dokumentum csatolása gombra kattintva.

Arra is van lehetőség, hogy egy, már meglévő dokumentumhoz töltsünk fel új fájt (pl. középiskolai bizonyítvány még hiányzó oldalait): ilyenkor a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban az adott dokumentumtípus melletti Művelet ikonra kell kattintani.

A 2006. január 1. után szerzett érettségi eredményeket – beleértve természetesen a 2017. évi május-júniusi vizsgaidőszakban szerzett eredményeket – igazoló bizonyítványokat már nem kell feltölteni. Ezeket az adatokat az Oktatási Hivatal átveszi a közhiteles nyilvántartásából