szerző:
Eduline

Összegyűjtöttük a legjobb mobilalkalmazásokat, amelyekkel könnyebben készülhettek a magyar-, a matek- és a töriérettségire.

©

Az érettségi tételek kidolgozásához használhatjátok a PuskAppot. Miután regisztráltatok az érettségi.com oldalon, kereshettek a kidolgozott tételeket között, a kedvenceiteket pedig el is menthetitek. A helyesírásotokon a Helyeselj! tesztjével javíthattok, a kötelező olvasmányokat pedig a Magyar Elektronikus Könyvtár alkalmazásával szerezhetitek be, hangoskönyv vagy e-book formátumban.

A Történelem - évszámok alkalmazással az érettségi adattárban található 268 évszámot nézhetitek át, a teszt funkció pedig segít memorizálni őket. Ha az ismereteiteket bővítenétek, a Magyar História alkalmazást ajánljuk, amely a honfoglalástól a rendszerváltásig, korszakokra bontva ismerteti az adott korszak uralkodóit, meghatározó személyeit.

Ha nem mennek az egyenletek, töltsétek le a a PhotoMath alkalmazást, ami a hosszabb egyenleteket is gyorsan megoldja, ha a telefon kameráját a feladat fölé viszitek. Az Érettségi gyakorló matematika appal a középszintű matekérettségi feladatait gyakorolhatjátok.

Minden infó a 2015-ös érettségiről

Átmennél az érettségin, ha ma lenne? Feladatsorok és megoldások magyarból

Milyen esszéfeladatra számíthattok az idei magyarérettségin?

Érettségizők, figyelem! Ezek a legfontosabb dátumok

Tizenkét jó tanács érettségizőknek - egyetemistáktól

Jön a szigor: így változik meg az érettségi szabálya

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!