szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az őszi vagy a tavaszi érettségire készültök, de már elegetek van a papír alapú tételek magolásából? Ezzel a három alkalmazással ingyen készülhettek a vizsgákra.

1. Történelmi évszámok

Az alkalmazás az érettségi adattárban megtalálható 268 magyar- és egyetemes történelmi eseményt és azok dátumát tartalmazza. A teszt funkcióban próbára tehetitek a tudásotokat, ugyanis ki kell választanotok a megadott történelmi esemény dátumát. Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy mi történt egy adott évben, akkor a dátumra kattintva elolvashatjátok az esemény leírását.

©

2. Magyar irodalom

Ebben az alkalmazásban kidolgozott magyar irodalmi érettségi tételeket, műértelmezéseket, részletes leírásokat és elemzéseket találtok.

©

3. Biológia

Ha bioszból érettségiztek, érdemes letöltenetek ezt az appot, mert itt rengeteg hasznos dolgot – könyveket, olvasmányokat, jegyzeteket – olvashattok.

©

Az őszi érettségiről szóló összes cikkünket itt, a 2020-as tavaszi érettségivel kapcsolatos információkat pedig itt találjátok.

Hogyan érdemes tanulni az érettségire? Tippek vizsgázóknak

Hogyan érdemes gyakorolni az érettségire? Mutatjuk azokat a teendőket és módszereket, amelyekkel a leghatékonyabbak lehettek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.