szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem csak vizsgák várnak a végzős középiskolásokra a következő hetekben - vannak olyan közös programok, amelyeket nem szabad kihagyni.

1. Az utolsó tanítási napok: a legjobb

Az utolsó tanítási hét a legjobb: a legtöbb tanár ilyenkor már nem tanít, nem feleltet, már csak együtt vagytok. Használjátok ki az együtt töltött időt.

2. Szerenád: kötelező program

Akkor se hagyjátok ki, ha nem minden tanárotokért rajongtok vagy nem tudtok énekelni. Önmagában az is maradandó élmény, hogy a teljes osztály egy teljes éjszakát együtt tölt, bejárják a városukat. Bónusz program: mikor láttátok utoljára a napfelkeltét?

A hét legjobb ballagási ajándék tanároknak - pár száz forintból, saját kezűleg

Közeledik a ballagás, de még nem tudjátok, milyen ajándékkal búcsúzzatok a tanároktól? Mutatunk néhány saját készítésű, olcsó, de annál ötletesebb ajándékot.

3. Ballagás: próbáljátok kiélvezni

A ballagást sokan nem tudják igazán élvezni a közelgő érettségi miatt, de arra a pár órára próbáljátok elfelejteni, milyen vizsgák várnak rátok. Ne foglalkozzatok se a felvételivel, se a várható pontszámotokkal.

4. Érettségi bankett: amikor már lehet lazítani

Az érettségi utáni banketten már mindenki lazíthat – ilyenkor szoktak tegeződésre váltani a diákok és a tanárok, végre lehet egy nagyot bulizni anélkül, hogy azon kellene tűnődni, mikor hozzátok be a tanulásban a lemaradást. Ne hagyjátok ki.

A legjobb dalok szerenádra: a klasszikusoktól a 30Y-ig és ByeAlexig

Mindjárt itt a ballagási szezon, és ezzel együtt a szerenádok időszaka is. Összegyűjtöttük nektek néhány dalt.

+1: az érettségi

Furcsának tűnhet, de az érettségi olyan élmény, mint az idősebb férfiaknak a sorkatonaság. Mindenkinek van róla egy jó sztorija.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.