szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elkezdődött a keresztféléves felvételi e-ügyintézése. Meddig lehet feltölteni a hiányzó dokumentumokat, hogy pontot is kapjatok érte? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

Még nem töltöttem fel a nyelvvizsga-bizonyítványomat a felvételihez. Annak a pontja már nem is számít?

Még van időtök pótolni a hiányokat. Ha van még hiányzó dokumentum, azt minél hamarabb, de legkésőbb január 10-ig fel kell töltenetek.

Fontos tudni, hogy az egyes jelentkezési helyeken számolt felvételi összpontszámok a feldolgozottság – pl. az utólag feltöltött dokumentummásolatok feldolgozása – függvényében változnak-gyarapodnak, ezért érdemes az ügyintézési időszakban többször is visszalátnotok az E-felvételi felületére, hogy az aktuális értéket láthassátok. Tehát ha időben feltöltitek a hiányzó dokumentumokat, akkor hamarosan a pontszámotokban is megjelennek majd.

Felvételizők, figyelem! Elkezdődött a keresztféléves felvételi e-ügyintézése

Ha keresztféléves felvételiben jelentkeztetek, akkor 2019. január 10-ig ellenőrizhetitek rögzített felvételi összpontszámotokat, módosíthatjátok adataitokat, pótolhatjátok még hiányzó dokumentummásolataitokat és egyetlen alkalommal változtathattok jelentkezési sorrendeteken.